FMA An/Peq-15, tan

14.990 Ft

Az amerikai haditengerészet 15 sorszámú fejlesztésének replikájáról van szó. Jelen eszköz 3 az 1-ben, ugyanis ötvözi a fegyverlámpát a célzó-lézert és infrát egyben. Az infra funkció természetesen éjjellátóval kombinálva használható, hiszen szabad szemmel nem látható, viszont éjszaka észrevétlenül lehet célozni vele.

A készülék 5 mode-ba állítható kombinálva a funkciólat illetve az alacsony és magas erősségeket. A készülék 2db CR123-as elemmel működik, illetve az ezzel azonos 16340-es akksival (ezek nem a készlet részei), ami töltővel együtt tőlem is beszerezhető, a kínálatomban megtalálható!

Az An/Peg legoptimálisabb elhelyezése az előagyon van. Ha megfelelően helyezed el, akkor a készülék oldalán található nagy kerek gombbal hüvelykujjal aktiválható tetszés szerint. Ha viszont ez nehézkes, akkor a csomaghoz tartozó farokkapcsolót tetszés szerint (15cm erejéig) elhelyezheted a fegyveren, ami szintén érintőkapcsolóként funkciónál.
Annyira sokoldalú, hogy nincs nagyon értelme leszerelni a fegyverről. Célzás, sötét épület, éjszak… mindenhol hasznos társad lesz.
Klasszikus, 20-22mm sínekre szerelhető.
Kereskedelmi forgalomban nem fogod megtalálni, mert itthon hadászati eszköznek minősül, ezért nem árulják!
Tekintsd meg további airsoft kiegészítőim!

2 készleten

Cikkszám: 0009 Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

További információk

Elérhető színek

Érdekelhetnek még…