Armored Claw Smart Flex Taktikai Kesztyű (olive)

Armored Claw Smart Flex Taktikai Kesztyű (olive)

Kesztyű
0717
1 termék

Armored Claw Smart Flex Taktikai Kesztyű (olive)

A Armored Claw kesztyűket csak a legjobb minőségű, sok éven át tesztelt anyagokból készítették, amelyek garantálják megbízhatóságukat és tartósságukat. Ide tartoznak többek között az eredeti Dupont® Kevlar® és Nomex® szálak, valamint a Schoeller Switzerland® által kifejlesztett Keprotec® védőanyagok. Többek között Spandex, neoprén, természetes és műbőr garantálja a kényelmet, légáteresztő képességet és jó illeszkedést biztosít a felhasználó kezéhez.

8 990 Ft
áfával
Méret

Armored Claw Smart Flex Taktikai Kesztyű (olive)

Mérettáblát a képek között találod!

A Smart Flex kesztyű az Armored Claw egyik legújabb sorozata. A legmagasabb osztályú anyagok kombinációját kínálja, amely garantálja a legjobb védelmet a mechanikai sérülések, tűz vagy vágások ellen.

A fő és a legkiemelkedőbb elem egy merev TPU védőpanel a külső oldalon. Rendkívül tartós habbal borított polimerből készült a jobb védelem érdekében. 

A többféle felhasználás okán a külső protektor eltávolítható tetszés szerint, így még sokoldalúbb teszi a kesztyűt!

Külső anyaga a DuPont® Kevlar® - egyedülálló tulajdonságú aramidszál. Nem gyúlékony, nem vezet elektromos áramot és nem oldódik szerves oldószerekben. Fő jellemzője a kopás és a vágás hihetetlen ellenállása. A kesztyű növeli a vágásbiztonságot, amely kés késsel, üveggel vagy más éles széleivel való érintkezés következménye lehet.

Belül a Smart Flex természetes kecskebőrrel van bevonva, amely kiváló tapadást biztosít, miközben megőrzi a fantasztikus hőszabályozási tulajdonságokat. A sérülésekre különösen hajlamos helyeken kettős bőrréteget használnak. Ugyanakkor a bőr vastagsága és puhasága precíz működést tesz lehetővé, még apró tárgyak használata esetén is.

A hüvelykujj és az ujjhegy belsejében csúszásgátló panelek találhatók, amelyek lehetővé teszik az eszközök érintőképernyőinek, például okostelefonok vagy táblagépek, egyszerű kezelését. A kesztyű rugalmas alsó része lehetővé teszi, hogy könnyebben alkalmazkodjon a csuklóhoz, kívül pedig egy kényelmes horog és hurok rögzítő, amely lehetővé teszi a kerület beállítását.

0717
1 termék

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password