Gránátvető, gránátpisztoly, 40mm, Cyma

Gránátvető, gránátpisztoly, 40mm, Cyma M052

Egyéb
0104
1 termék

Gránátvető, gránátpisztoly, 40mm, Cyma M052

A “nagy játékok” során rendszeresen találkozni járművekkel, amiket ki kell iktatni a továbbhaladás vagy az ellenfél gyengítése céljából. Illetve mindig vannak elfoglalásra váró objektumok, ahova az ellenfél beásta magát. Ilyenkor jön jól a gránátvető, ami egy lövéssel hatástalanítja a járművet vagy likvidálja egy adott helységben lévők összességét (szabály függő)!

17 490 Ft
áfával
Mennyiség
Utolsó darab! Rendeld meg most!

Gránátvető, gránátpisztoly, 40mm, Cyma M052

Viszont ez egy egész napos játék sor ritkán fordul elő és itt jön a dilemma, hogy rakasson-e az ember egy gránátvetőt a puskája alá vagy ne. A puskák így is 3 kg körül mozognak, nem szerencsés egy egész napra +1 kg-mal megterhelni még egy vagy két gránát kilövése miatt!

Erre szolgál megoldásként ez a Gránátpisztoly!!!! 700g maga a fegyver (fém test, műanyag markolat) , oldalzsebekben, kulacs/palacktartókban is elfér, amit akár az övre, akár a mellényedre rögzítesz. Amikor elérkezik a pillanat, csak előveszed és cél-tűz!

Alul-felül 20 mm-es leszerelhető sínek adnak lehetőséget, hogy további kiegészítőket tehess rá. Felülre red dot-ot alulra pedig akár előagyi markolatot is rögzíthetsz. De valójában csak a fantázia szabhat határt!

0104
1 termék

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password