A megrendelt termék ellenértékének és a házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt termék fizetésének módjai:

  • Banki előre utalással történő teljesítés: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja díjbekérőnket, a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket.

  • Személyesen történő teljesítés: Ez esetben Ön az üzemeltető székhelyén/telephelyén forintban fizeti meg a termék vételárát készpénzben.

  • Bankkártyával történő fizetést a  Barion Payment Zrt. által nyújtott fizetési szolgáltatások segítségével, a barion.hu oldalon keresztül egyenlítheti ki. A bankkártyával, illetve Barion tárcával történő fizetés során felmerülő esetleges hibákért a Társaság nem vállal felelősséget. A vásárlást megerősítő automatikus visszaigazoló e-mailt az Airsoftguru Kft. a Felhasználó által megadott e-mail címre küldi meg. Érvényes és hatályos bankkártyák tulajdonosai számára lehetséges. A tranzakciót lebonyolító közvetítő (Barion Payment Zrt.) díjat számolhat fel, mely az eladót terheli (1-1,5%).

  • Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott ( GLS )futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben vagy bankkártya használatával  kifizetni. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj még hozzáadódik. A kifizetést és a az összeg beérkezését követően, a rendelési adatok leadásakor megjelölt e-mail címre továbbítjuk (e-számla).

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

A számlát az adatok megadásakor rögzített e-mail címre továbbítjuk a fizetés teljesítését követően. Ez alól kivétel a Személyes átvét, ahol a vevő készpénzes fizetést követően kézhez kapja a kinyomtatott számlát. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password