Ha airsoft kiegészítőt keresel, nálunk jó eséllyel megtalálod!

Airsoftguru Kft.

Ha airsoft kiegészítőt keresel, nálunk jó eséllyel megtalálod!

Gyere el és találd meg a számodra legmegfelelőbb kiegészítőket!

Egy kezdő számára minden kiegészítő megtalálható tetőtől-talpig, amire szükség lehet a teljes felszereltséghez. Maszkok, szemüvegek, sisakok, kesztyűk közül válogathatsz és ha nincs megfelelő méret vagy szín, természetesen berendeljük számodra.

Haladók számára is találhatóak érdekességek. Magnifier, Peq box, fegyverlámpák, gégemikrofon, 128 csatornás dual rádió, álcaszalagok, szerelékmagasítók, tracer bb, több mint 15 féle red dot...

Airsoftguru üzlet

Inkább kevesebb visszajáró vendéget, mint sok elégedetlen egyszeri vevőt! Cél az, hogy mindenki elégedetten távozzon és ha még otthon is jössz rá, hogy nem jött be, amit vettél, akkor is nyugodtan visszajöhetsz. 14 napos visszafizetési garanciát vállalok! Ezért is ajánlom mindenkinek, hogy hozza a replikáját és próbálgassuk fel, amit kinézett magának!

Itt csak olyat találsz, amit magunknak is megvennék! Játékosként kezdtük és még mindig azok vagyok! Csak olyan dolgokat árulunk, ami valamiért megtetszett, értem a működését és melyeknek nagy részét használtam is. Így ha tetszik a kínálatunk, egyezik az ízlésünk is.

“ Lehet, hogy hülye kérdésem van, feltegyem? ” Hülye kérdések nincsenek, csak hülye válaszok! Airsoft gyorstalpalóval nem szolgálhatunk, de ha kérdésed van, tedd fel bátra, maximum mi tévedhetünk!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password