Házhoz szállítás díjszabása

Szállítási díjak 3 Kg alatti csomagok esetében érvényesek. Részleteit itt olvashatod el:

  • Banki átutalást vagy bankkártyás fizetést követő GLS kiszállítás: 1590 Ft
  • GLS Házhozszállítás, utánvétes fizetés: 2080 Ft
  • GLS Csomagponti átvételi előreutalást vagy bankkártyás fizetést követően: 1390 Ft
  • GLS Csomagponti átvételi utánvétes fizetést követően: 1760 Ft
  • Személyes átvétel : 0 Ft
  • 50.000 Ft feletti termékrendelést esetén INGYENES kiszállítás: 0 Ft (+490 Ft, ha utánvétes a fizetésmód)

           Súlyhatár: A fenti árszabás 3 Kg alatti csomagok esetén értendő, az ezt meghaladó súlyú csomagoknál egyedi szállítási díj kerül kiszámításra,            melyről az Eladó köteles tájékoztatni a Megrendelőt és annak beleegyezésével küldeti ki a csomagot a címzett által megadott címre!

Szállítási határidő

       Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 1 -2 munkanap. 

Házhoz szállítási információk

         A webáruházunk által kapott megrendeléseket kizárólag a(z) GLS Futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Szállítással kapcsolatos információk

          A postai küldemény elveszését, részleges elveszését, megsérülését, vagy megsemmisülését a kézbesítéskor, a kézbesítési okiraton azonnal jeleznie kell. Ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. Kézbesítési okirat hiányában, a küldeményre vonatkozó egyéb okirattal a posta felé jogvesztő határidőn belül – vagyis a kézbesítési naptól számított 3 napon belül – a kárt azonnal jeleznie kell.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password