COMBAT SHIRT, KATONAI KÖNNYÍTETT FELSŐ RUHÁZAT

Multicam Combat Shirt, Katonai Könnyített Felső Ruházat

0119
1 termék

Multicam Combat Shirt, Katonai Könnyített Felső Ruházat 

Ott szellőzik, ahol kell és ott erős, ahol arra szükség van a használat során!

Sokak számára, akiknek sikerült elhatároznia a magát katonai ruházat mellett és kiválasztani a megfelelő dresscode-ot, hamarosan világossá válik, hogy a zubbony nem a legmegfelelőbb felső ruházat a nyári hőségben, de akár már késő tavasszal sem. De itt a COMBAT SHIRT!

9 990 Ft
áfával
Méret
Mennyiség
Utolsó darab! Rendeld meg most!

Multicam Combat Shirt, Katonai Könnyített Felső Ruházat

Sokak számára, akiknek sikerült elhatároznia a magát katonai ruházat mellett és kiválasztani a megfelelő dresscode-ot, hamarosan világossá válik, hogy a zubbony nem a legmegfelelőbb felső ruházat a nyári hőségben, de akár már késő tavasszal sem.

A 2000-es évek fejlesztései során került kialakításra a combat shirt, mely az egyre nehezebb és zártabb mellények viselését könnyítette meg és lépett a zubbonyok helyébe. A kar és vállrészen megtartották a klasszikus erős zubbony anyagot, viszont a mellény alatti részeken nedvességelvezető és légáteresztő anyagok kerültek felhasználásra, melyek pamut és poliészter keveréke miatt rugalmasak is. A Shirt hadseregben történt rendszeresítését követően, nem kellett sokat várni, amíg apránként lecsorgott a használata az airsoft világába is.

Nem csak hasznos kiegészítő, de jó kiállást is biztosít viselőének.

Mérettáblázatot a képek egyike tartalmazza!

0119
1 termék

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password